Για τον νέο ρόλο που έχει αναλάβει, αυτόν του παρουσιαστή, τον ρόλο που έχουν οι γυναίκες στην επαγγελματική του πορεία και τη λεύκη μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Δεν αισθάνομαι καθαρόαιμος παρουσιαστής…στην εκπομπή μου κάνω κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνω στις συναυλίες μου και όταν υπάρχουν καλεσμένοι που είναι φίλοι πιο πολύ και γνωστοί μου, υπάρχει αυτή η οικειότητα, η άνεση και ζεστή κουβέντα που υπερβαίνει λίγο το «παρουσιαστικό – δημοσιογραφικό» πλαίσιο. Δε μπορώ να πω ότι δεν παρακολουθώ τηλεόραση αλλά δεν είμαι φανατικός τηλεθεατής. Όταν δω κάτι που με ενδιαφέρει θα το παρακολουθήσω» ανέφερε.

Μάλιστα, ο Κωστής Μαραβέγιας αποκάλυψε ότι γράφει περισσότερο όταν είναι καλά αλλά όταν δεν είναι καλά γράφει πράγματα που καταλήγει να σκίζει ή να πετάει.

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε: «Ήταν καθοριστική η συμβολή της Ιταλίας στο να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο στη μουσική… Είχα σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρα τις νταλίκες του πατέρα μου και να ασχοληθώ με αυτό. Όταν γύρισα από την Ιταλία στα 28 μου αυτός ήταν ο στόχος, να ακολουθήσω τη δουλειά του πατέρα μου. Εκεί ήταν που οι γονείς μου, μου είπαν «παιδί μου τι δουλειά έχεις εσύ με αυτά; Άντε πήγαινε τραγούδα».

«Το τραγούδι που με βοήθησε περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο είναι το «δε σταματώ». Ήταν μια περίοδος που δεν είχα πολύ αισιοδοξία, ήμουν στις σκοτεινές μου μέρες και ήθελα να γράψω κάτι που θα μου δώσει ενέργεια να σηκωθώ και τα κατάφερα. Τα τρια τελευταία χρόνια είμαι βίγκαν, έκοψα και το αλκοόλ μαζί. Άλλαξα τρόπο ζωής. Αισθάνομαι καλύτερα σωματικά.. Κάνω περιοδικά εξετάσεις, δεν έχει εμφανιστεί τίποτα περίεργο. Πήρα και ένα διαιτολόγιο για το τι μπορώ να τρώω συνδυαστικά… Αν δεν υπήρχε το γυναικείο φύλο νομίζω δε θα έκανα τίποτα από αυτά…. Οι γυναίκες δε με φλερτάρουν καθόλου» είπε ο Κωστής Μαραβέγιας. 

«Η διαφορετικότητα είναι στη ζωή μας καθημερινά. Είτε ως προς το χρώμα του δέρματος, είτε ως προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό, για μένα είναι κάτι πολύ φυσικό. Δεν είναι κάτι που ανακαλύπτουμε το 2021. Πρέπει αυτά να τα ξεπεράσουμε και δεν υπάρχει τίποτα να κρύβουμε. Είναι της μόδας» κατέληξε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Περισσότερα Εδω