Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα υποδέχθηκε το Δημαρχείο της Λάρισας και συγκεκριμένα ο δήμαρχος κ. Απόστολος Καλογιάννης την Εθνική Ομάδα Πόλο που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην πόλη λόγω της διοργάνωσης του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Κορασίδων.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος κ. Καλογιάννης ανέφερε τα εξής: “Έχουμε εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατότητα στους αθλητές μας για να κάνουν την προσπάθειά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πέρα από την αξιοποίηση αυτής της αθλητικής υποδομής (του κολυμβητηρίου Νέας Πολιτείας), αυτό που ήθελα για την πόλη ήταν οι πολίτες της να είναι όντως παίχτες και το καταφέραμε.”

Σε συνέχεια τονίζοντας πως “οι εξέδρες είναι γεμάτες, ιδιαίτερα όταν παίζει η Εθνική”, ευχήθηκε προς την ομάδα δηλώνοντας: “Πιστεύω αυτό θα συνεχίσει και το επόμενο χρονικό διάστημα και ελπίζω να σας δώσει φτερά ώστε να σας δούμε το Σάββατο στο βάθρο για ένα μετάλλιο.”

Αξίζει να σημειωθεί, όπως αποτυπώνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες, πως η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος παραχώρησε στο δήμαρχο ως δώρο μια μπάλα πόλο.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Θάνος Παλούκας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω