«Ο αθλητισμός συνιστά κεντρική προτεραιότητα της Κυβέρνησης, η οποία με πολλές διορθωτικές παρεμβάσεις κι ενέργειες κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση εξυγίανσης του, σε όλες του τις εκφάνσεις, σε όλα τα αθλήματα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ. Λάρισας, κ. Χρήστος Καπετάνος μετά τη συνάντησή του με τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη στην Αθήνα.

Ο κ. Καπετάνος, ο οποίος έχει διατελέσει και πρώην μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε μία εποικοδομητική συζήτηση, με τον κ. Αυγενάκη, κατά την οποία αντάλλαξαν απόψεις για το παρόν και το μέλλον του αθλητισμού στο νομό Λάρισας και εν γένει στη χώρα.

Επίσης, συζήτησαν αναφορικά με τις αθλητικές δομές και εγκαταστάσεις του νομού, τη συντήρησή τους αλλά και τη δημιουργία νέων, με όλες τις απαραίτητες προβλέψεις για την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία στις εγκαταστάσεις, με τη δημιουργία ραμπών παντού και γενικά τον μη αποκλεισμό των ΑμεΑ από τον αθλητισμό και τις αντίστοιχες δράσεις που πραγματοποιούνται.

Τέλος, συζητήθηκε εκτενώς η δημιουργία εκείνων των συνθηκών , αναφορικά με προπονητήρια και δομές που θα διευκολύνουν την προετοιμασία των αθλητών σε πανελλήνιους, πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες αλλά και την περαιτέρω στήριξη των αθλητικών σωματείων του νομού, τα οποία διαγράφουν συνεχώς ανοδική πορεία, με σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις σε πανελλαδικό και όχι μόνο επίπεδο.

«Βρέθηκα σήμερα με το φίλο, τον Υφυπουργό Αθλητισμού και είχα την ευκαιρία για ακόμη μία φορά να συζητήσω μαζί του για όλα τα προβλήματα που εντοπίζονται στο χώρο του αθλητισμού στο νομό μας και ακολούθως να ζητήσω άμεσες ενέργειες από το Υπουργείο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν επαρκώς. Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι φίλος της Λάρισας και γνωρίζει και έχει βοηθήσει, η πόλη μας να καταστεί αθλητικό κέντρο διοργάνωσης σπουδαίων αθλητικών αγώνων στην πατρίδα μας, όχι μόνο εγχώριου αλλά και διεθνούς ενδιαφέροντος.

Με διαβεβαίωσε ότι θα εργαστούμε όλοι μας προς αυτήν την κατεύθυνση, προς όφελος της πόλης μας και του τοπικού αθλητισμού», τόνισε ο Χρήστος Καπετάνος, με το πέρας της επίσκεψής του στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω