Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Αταίριαστοι” φιλοξενήθηκε σήμερα η βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγης κα Ευαγγελία Λιακούλη:

  • Για τα ποσοστά των κομμάτων στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις:

Είναι αυτονόητο ότι ο μόνος που δικαιούται να αισιοδοξεί και να δρέπει καρπούς για τους κόπους του, κυρίως για την διαμόρφωση ενός προγράμματος συγκεκριμένου, σοβαρού και υπευθύνου, είναι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Απέναντι στο πρωτοφανές κύμα ακρίβειας, στον  καλπάζοντα πληθωρισμό που αγγίζει το 10,2, στις υπέρογκες αυξήσεις του φυσικού αερίου και του ρεύματος, στην επισιτιστική κρίση που μας απειλεί, τα ποσοστά των πρόσφατων δημοσκοπήσεων αποτελούν ‘απόσταγμα’, των τελευταίων μηνών. Τα πράγματα αλλάζουν στο πολιτικό σκηνικό, και αυτό είναι ολοφάνερο.

  • Για το χρόνο διεξαγωγής των επόμενων εθνικών εκλογών:

Η Κυβέρνηση, δυστυχώς, δεν μπορεί να διαχειριστεί την δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο τόπος. Ο μισός πληθυσμός της χώρας, σχεδόν, επιθυμεί εκλογές και αυτό είναι το πραγματικό χτύπημα στο μαλακό υπογάστριο της Κυβέρνησης. Ο πολιτικός ορίζοντας έχει αλλάξει, μετά τα πρόσφατα δημοσκοπικά στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύντομα, η Κυβέρνηση θα αναγκαστεί να μιλήσει για εκλογές, γιατί δεν μπορεί πλέον να τα βγάλει πέρα. Και αυτή της η ανικανότητα, δεν οφείλεται στις παγκόσμιες εξελίξεις, αλλά έχει να κάνει με τις πολιτικές επιλογές της Κυβέρνησης. Δεν θέλει να αντιμετωπίσει άμεσα και κατά μέτωπο τα προβλήματα της χώρας και  γι’ αυτό οδηγείται σε λύσεις που ο λαός, όμως, δεν τις καρπώνεται.

Η Κυβέρνηση διάλεξε πλευρά. Διάλεξε τους δυνατούς, τους οικονομικούς  κολοσσούς, τους ισχυρούς, αφήνοντας έρμαιο του ηλεκτρισμού, του φυσικού αερίου και των πρωτοφανών ανατιμήσεων την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Για αυτό ακριβώς το  λόγο, ο λαός εμπιστεύεται ξανά το ΠΑΣΟΚ.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω