Σοκ είχε προκαλέσει πριν από περίπου 1,5 μήνα η είδηση πως η νικήτρια του GNTM 4 Κυβέλη Χατζηευστρατίου ενεπλάκη σε θανατηφόρo τροχαίο παρασύροντας με το Ι.Χ. έναν 60χρονο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την Τετάρτη 7/12 στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου βγήκε θετικό, με την ποσότητα του αλκοόλ που εντοπίστηκε στον οργανισμό της να είναι διπλάσια του επιτρεπόμενου. 

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η κολλητή φίλη της Κυβέλης Χατζηευστρατίου, Ζωή Αμπουκεϊνας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην δημοσιογράφο Μένια Κούκου, τονίζοντας πως η νικήτρια του GNTM, ήταν άδικο να δεχτεί τόση επίθεση μετά το θανατηφόρο ατύχημα. «Δεν είναι καλά ψυχολογικά. Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα και εννοείται είναι πάρα πολύ κρίμα προς τον άνθρωπο. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα, είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και για την Κυβέλη και για την οικογένεια του ανθρώπου», είπε αρχικά η φίλη της Κυβέλης Χατζηευστρατίου. 

Και συνέχισε: «Πιστεύω ότι όλο αυτό που συμβαίνει με την Κυβέλη είναι λάθος, γιατί αν αυτό είχε τύχει σε μια κοπέλα, η οποία ήταν μια απλή κοπέλα που να ζούσε μια απλή ζωή και δεν την ήξερε ο κόσμος κανείς δεν θα έπεφτε με τα μούτρα πάνω της, ούτε θα την έβριζαν. Το θεωρώ άδικο όλο αυτό που γίνεται, μόνο και μόνο επειδή το έπαθε η νικήτρια του GNTM». 

«H Κυβέλη πρόσεχε πάρα πολύ και δεν έπινε ποτέ, ίσα ίσα που μου έλεγε και εμένα συνεχώς να προσέχω. Ήταν πάντα αυτή που μας πρόσεχε και μας προστάτευε, για αυτό και πιστεύω ότι δεν της άξιζε όλο αυτό. Είναι κολλητή μου και την στηρίζω πάντα», κατέληξε η Ζωή Αμπουκεϊνας.

Περισσότερα Εδω