Η Κεντρική Λαχαναγορά  Α.Ε. Λάρισας στηρίζει με οπωροκηπευτικά  το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων  ενισχύοντας  την προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε  στο χώρο της Κεντρικής Λαχαναγοράς παρευρέθηκαν εκπρόσωποι και του Δήμου και της Λαχαναγοράς.

Από την πλευρά του Δήμου το παρών έδωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων κος Σωτήρης Βούλγαρης ο οποίος ενημέρωσε για τον τρόπο λειτουργίας  του Κοινωνικού Παντοπωλείου που ως στόχο έχει πάντα τη στήριξη των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη .

Επίσης παρευρέθηκαν ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Γαντζούδης Θεόδωρος και το στέλεχος της Δομής Παπαδόντας Γεώργιος.

Στη συνέχεια ο  πρόεδρος της Λαχαναγοράς κος Μέρας Αθανάσιος  εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο ,  αναγνωρίζοντας το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου τόνισε ότι με μεγάλη χαρά θα ξεκινήσει η συνεργασία αυτή με σκοπό   τη στήριξη όλων αυτών που ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Επιπλέον τόνισε  ότι  όλοι πρέπει να είμαστε υπέρμαχοι σε τέτοιου είδους  πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την αλληλεγγύη και την αγάπη προς το συνάνθρωπο.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση  Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω