Πρεμιέρα έκανε χθες ο έκτος κύκλος του MasterChef μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star. Η Κατερίνα Λένη αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες που έχουν περάσει από το reality μαγειρικής και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την απολαμβάνουμε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η μαγείρισσα της εκπομπής του Alpha αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης ένα άγνωστο ατύχημα που είχε στην πρώτη της οντισιόν στο MasterChef.

΄«Εγώ είχα φτιάξει βελουτέ σούπα, κανείς δεν ήθελε να τη φτιάξω. Θα σου πω ένα σκηνικό το οποίο δεν φάνηκε ποτέ στην τηλεόραση. Εμένα μου έσπασε η κανάτα όταν τελείωσαν τα 25 λεπτά που μαγείρευα. Τελειώνω τη σούπα και κάνει ένα κρακ το μούλτι και σπάει γύρω γύρω. Δεν ήταν δικό μου φταίξιμο.

Κοκκαλώνουν όλοι, οι δημοσιογράφοι, η παραγωγή. Πάμε να το βγάλουμε, να το σώσουμε. Σπάει όλη η κανάτα, χύνεται η σούπα στο χέρι μου, καίγομαι. Σταματάει το γύρισμα και περίμενα, μου έδεσαν το χέρι. Περίμενα άλλες δέκα ώρες να ηρεμήσει το χέρι μου. Δεν φάνηκε ποτέ αυτό…» αποκάλυψε η Κατερίνα Λένη.

 

Περισσότερα Εδω