Η Κατερίνα Καινούργιου ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη της πρεμιέρα στον Alpha. Η παρουσιάστρια θα δίνει καθημερινά ραντεβού με τους τηλεθεατές της, μέσα από τη νέα της εκπομπή, Super Κατερίνα.

“Στο πλάι της, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και ο Γιάννης Πουλόπουλος συνθέτουν την ομάδα που θα κάνει στην κυριολεξία κάθε μέρα μας… «καινούργια». Για τρεις ώρες η super παρέα θα μας κρατά συντροφιά με πολύ ρεπορτάζ, χιούμορ, αποκαλύψεις, μεγάλες αποκλειστικότητες και πλούσιο παρασκήνιο από τον χώρο της showbiz. Μαζί τους ο Χάρης Λεμπιδάκης με αποκλειστικά ρεπορτάζ και η Έλενα Πολυκάρπου που μεταφέρει πάντα πρώτη την είδηση!

Δες ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου: Κυκλοφόρησε το trailer της εκπομπής “Super Κατερίνα”

Η Μάρα Μεϊμαρίδη θα «μαγεύει» την ομάδα προσφέροντας ουσιαστικές συμβουλές σχέσεων και κυρίως ζωής, με το δικό της, ιδιαίτερο τρόπο”, ανέφερε μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Όλες αυτές τις μέρες η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται διαρκώς στο στούντιο από το οποίο θα βγαίνει καθημερινά η εκπομπή της. Μέσω instagram, η παρουσιάστρια μας αποκάλυψε το νέο της καμαρίνι στον Alpha, εκεί όπου θα προετοιμάζεται για την πρώτη της Καλημέρα με τους τηλεθεατές.

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες…

Περισσότερα Εδω