Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» έκανε μία αναδρομή στην ζωή και στην καριέρα της Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία μίλησε για την περίοδο που ήταν διάσημη στην Ιαπωνία, για το ταλέντο της στην μαγειρική αλλά και για τη σχέση της με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

«Το 1975 στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης τραγούδησα μαζί με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ήμουν ερωτευμένη μαζί του, τον κοίταζα στα μάτια. Έκλαψα από χαρά όταν πήραμε το πρώτο βραβείο με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Ήταν μεγάλο απωθημένο μου ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, παρακολουθούσα όλες τις γυναίκες που ήταν μαζί του, ζήλευα. Περάσαμε ωραία χρόνια μαζί με τον Ρόμπερτ, άλλα υπήρξε φθορά στη σχέση μας και τέλειωσε», ανέφερε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

«Όταν ξεκίνησε η καριέρα μου στην Ιαπωνία δεν είχα συνειδητοποιήσει όλο αυτό που μου συνέβαινε. Έκανα μέσα σε 5 μέρες δίσκο στην Ιαπωνία, μου έκαναν εκεί τα γενέθλια μου και ερχόντουσαν οι παραγωγοί φορώντας μπλούζες με το όνομα μου. Στην Ιαπωνία έκαναν σίριαλ για να με συμπεριλάβουν μέσα, οι γιαπωνέζοι έλεγαν σε όλα ναι, άλλα στο τέλος δεν έκαναν αυτό που ζήταγα», δήλωσε σχετικά με την παραμονή της στην Ιαπωνία.

Για το «ταλέντο» της στη μαγειρική, η Μπέσσυ Αργυράκη είπε πως, «δεν μαγειρεύω γιατί ο άντρας μου και ο γιος μου μαγειρεύουν εκπληκτικά. Πέτυχα μία φορά το σουφλέ και έφτιαχνα μία εβδομάδα σουφλέ. Το αγαπημένο φαγητό από τον άντρα μου είναι κρέας κοκκινιστό με μελιτζάνες στην κατσαρόλα», και πρόσθεσε: «όταν έφερναν οι επισκέπτες σοκολάτες στα παιδιά μου έτρεχα να πάρω τις σοκολάτες για να μην της προλάβουν. Είχαν πει στην κόρη μου να με προσέχει για να μην πάρω κιλά, με είδε που είχα πάει να φάω ένα νεραντζάκι με σταμάτησε και την χαστούκισα».

 

Για το ιδιαίτερο φλερτ που έλαβε από θαυμάστρια ανέφερε πως «Πριν πολλά χρονιά άρχισε μία κοπέλα να μου γράφει στα social ωραία λόγια, νόμιζα ότι είναι θαυμάστρια, άλλα εκείνη με φλέρταρε και ήθελε να βρεθούμε».

Περισσότερα Εδω