Ο Mad Clip εισέβαλε στο Καλό Μεσημεράκι και έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά! Ο δημοφιλής τράπερ μίλησε στον παρουσιαστή για την καριέρα του στην μουσική, για την καλή ζωή που του αρέσει να κάνει, ενώ αποκάλυψε στο τέλος ότι νόσησε με κορονοϊό.

«Έγραφα στίχους στα αγγλικά, είχα όνειρο να κάνω καριέρα στο εξωτερικό. Ε δεν έγινε ποτέ! Ο καθένας εκεί που μπορεί, ήρθα στην Ελλάδα γιατί μου άρεσε. Ένας παλιότερος Έλληνας ράπερ μου είπε να μεταφράσω τα τραγούδια μου στα ελληνικά. Είναι δύσκολη γλώσσα.

Στο φινάλε ακολουθείς τον τρόπο ζωής που εκφράζουν τα τραγούδια σου. Μου αρέσει να περνάω καλά, να διασκεδάζω, να διασκεδάζει και ο κόσμος, να δώσω ένα δικό μου vibe. Το όνειρο μου είναι να βρίσκομαι στη βιομηχανία της μουσικής. Θέλω να χτίσω ένα γερό βιογραφικό, να βγάλω επιτυχίες και στο μέλλον να μανατζάρω άλλους καλλιτέχνες. Όλα τα είδη μ’ αρέσουν. Σέβομαι την τέχνη της μουσικής. Η Ελένη Φουρέιρα είναι superstar. Έλεγα να μη βγω σαν το αγγούρι δίπλα της. Βγήκα ωραίος στο videoclip. Είχα αγχωθεί όμως…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Mad Clip.

 

«Έχω αντισώματα φίλε. Πέρασα κορονοϊό. Είμαι άτρωτος» αποκάλυψε στο τέλος.

 

Περισσότερα Εδω