Το βάρος όλων στην Αλόννησο έχει πέσει στην ανατροφή της μικρής Λυδίας, κόρης της άτυχης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε τον περασμένο Μάιο στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.Όπως εξήγησε αποκλειστικά στο Χαμογέλα και Πάλι η Χαρίκλεια Θεοδώρου, φίλη της μητέρας της Καρολάιν, μέλημα όλων είναι η ανατροφή της μικρής. «Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η Λυδία. Έχει εγκλιματιστεί στο περιβάλλον. Το παιδί μεγαλώνει φυσιολογικά μέσα σε ένα περιβάλλον αγάπης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Νομίζω πως είναι πολύ μικρό, δεν ξέρει καν την έννοια «μαμά» και «μπαμπάς» στη ηλικία 10 και 11 μηνών» πρόσθεσε ενώ αναφέρθηκε και στην μητέρα της άτυχης Καρολάιν. «Η γιαγιά είναι υπέροχη και όπως καταλαβαίνετε από τη στιγμή που μεγάλωσε την Καρολάιν και έβγαλε ένα ολοκληρωμένο και σωστό άνθρωπο για το εγγόνι της θα κάνει 10 φορές περισσότερα πράγματα» σημείωσε, κάνοντας λόγο ότι η κ. Σουζάνα «αισθάνεται μεγάλη ευθύνη, αγωνιά για την ανατροφή της Λυδίας».

«Την έχω επισκεφθεί μία φορά και έχουμε βρεθεί και έξω την προηγούμενη εβδομάδα. Μιλήσαμε για την καθημερινότητα της μικρής Λυδίας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τα παιδιά, να παίξει, να πάει στο πάρκο, τα φαγητά της, όλα αυτά, η ανάπτυξή της, το περιβάλλον της. Το παιδί είναι μία χαρά. Έχει εγκλιματιστεί, έχει ψηλώσει, έχει μεγαλώσει. Το παιδί μεγαλώνει φυσιολογικά μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη. Πάνε παιδάκια και το επισκέπτονται και παίζουν. Είναι μία φυσιολογική ζωή. Νομίζω είναι πολύ μικρό, δεν ξέρει ακόμα την έννοια μπαμπάς, μαμά. Να αναζητήσει και να ζητήσει. Δεν έχει και τον τρόπο να το εκφράσει ένα παιδί στους 9-10 μήνες που ήταν η Λυδία όταν έχασε τη μαμά της» ανέφερε.

«Το κλειστό σπίτι» της οικογένειας του συζυγοκτόνου

Στους γονείς του πιλότου και το κοινωνικό τους προφίλ στην Αλόννησο αναφέρθηκε η Κική Αναγνώστου, καθηγήτρια της Καρολάιν, μιλώντας στην ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA.

«Aν και οι γονείς του πιλότου ήταν στο νησί, το σπίτι τους δεν ήταν ποτέ ανοιχτό. Όλοι είναι διακριτικοί και δε θέλουν να δίνουν στόχο στο νησί» κατέληξε.

Περισσότερα Εδω