Για τις εξελίξεις στο Survivor All Star μίλησε ο Τζέιμς Καφετζής στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης εστίασε στην Ελευθερία Ελευθερίου και στον Μάριο Πρίαμο, δύο πρόσωπα που απασχολούν έντονα φέτος τους τηλεθεατές του Survivor.

«Γενικά την Ελευθερία την έχω ζήσει κι εγώ, ήταν εύκολα διαχειρίσιμη από τους συμπαίκτες της. Εμείς δεν ήμασταν ποτέ φίλοι, αλλά ότι της λέγανε να πει, εκείνη το έλεγε», ανέφερε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Και σχολίασε για τον Μάριο Πρίαμο: «Ο Μάριος καλά το πάει μέχρι στιγμής. Καλοπερνάει, έχουν φύγει και πολύ δυνατοί παίκτες. Έφυγαν και η Δαλάκα με τον Σχίζα… μια χαρά! Δηλαδή στην πεντάδα θα πάει έτσι όπως το βλέπω». 

Τέλος, ο Τζέιμς Καφετζής τόνισε για την τραγουδίστρια: «Η καημένη Ελευθερία Ελευθερίου έχει γίνει ρεζίλι. Πραγματικά, είναι λίγο λυπηρό γιατί πολλοί έχουν μπει για τα λεφτά, βασικά όλοι έχουν μπει για τα λεφτά, αλλά και κάποιοι για την έξτρα δημοσιότητα. Δεν πάει τόσο καλά σε νούμερα τηλεθέασης, οπότε στο τέλος της ημέρας κάνουν τα πάντα για τα λεφτά», είπε για τις επιδόσεις του φετινού Survivor.

Περισσότερα Εδω