Απόψε, Τρίτη 23 Απριλίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» δύο ξεχωριστούς καλεσμένους.

Αρχικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα συναντήσει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Τι άλλαξε στη ζωή της από το 2017, που μπήκε στο «Survivor»; Έχει βάλει τελεία στο αθλητικό ρεπορτάζ; Γιατί νιώθει άβολα όταν τη ρωτούν για τα προσωπικά της και γιατί μεγαλώνοντας θέλει να προστατεύει την προσωπική της ζωή; Τι θεωρεί απιστία και τι όχι σε μια σχέση; Τέλος, μιλάει για τον Κώστα Τσουρό και την  εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», η οποία θα ήθελε να συνεχιστεί αφού εκεί έχει βρει τα πατήματά της. 

Στο αποψινό «The 2Night Show» καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι και ο αστρολόγος Χρήστος Άρχος. Πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την Αστρολογία; Γιατί οι αστρολόγοι δεν πρέπει να «πουλάνε» πως γνωρίζουν το μέλλον; Γιατί δεν έρχεται ποτέ σε αντιπαράθεση με κάποιον που δεν πιστεύει στα ζώδια; Τι θέλουν να μάθουν, συνήθως, οι άνθρωποι για το μέλλον τους; Τέλος, δίνει τις προβλέψεις του για τις επόμενες χρονιές, αλλά και για το κάθε ζώδιο ως το τέλος της χρονιάς. 

Περισσότερα Εδω