Επέστρεψε στον ΑΝΤ1 η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία από εδώ και στο εξής θα φτιάχνει τις ξεχωριστές συνταγές της στο Πρωινό. Γιώργος Λιάγκας και Δούκισσα Νομικού καλωσόρισαν τη γνωστή μαγείρισσα, με τη δεύτερη να τη χαρακτηρίζει ως γούρι της.

«Είσαι το γούρι μου στον γάμο μου με τον Δημήτρη γιατί μου είχες δώσει τη μυστική σου συνταγή για το σουφλέ πορτοκαλιού και τον τυλίξαμε» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια..

Στη συνέχεια, και αφού η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου παρέλαβε την ανθοδέσμη που έστειλε ο Θοδωρής Κυριακού, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η Αργυρώ επέλεξε φέτος να γυρίσει στον ΑΝΤ1, στο σπίτι της το τηλεοπτικό, διότι με συνδέει πραγματικά προσωπική φιλία».

Στη συνέχεια, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου άφησε μία αιχμή για τον ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας: «Είναι πολύ ωραία η ζωντανή καλημέρα. Ωραίες είναι οι εκπομπές, αλλά το ζωντανό μου έλειψε πάρα πολύ. Αυτό το να σας λέω καλημέρα και να είναι τώρα, 12 η ώρα το πρωί. Να μην είναι 12 το βράδυ και να λέω καλημέρα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την περσινή σεζόν ο ΣΚΑΪ είχε τοποθετήσει την εκπομπή της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με την εκπομπή της στις 13.15.

Περισσότερα Εδω