Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα δέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς την Παρασκευή 1/4 στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια τηλεφώνησε στον Νίκο Μουτσινά για να του εκφράσει τη χαρά της για την αλλαγή ώρας που θα γίνει στην εκπομπή του από τη Δευτέρα 4/4, όπου το Καλό Μεσημεράκι θα προβάλλεται στις 16:00. Η ίδια όμως δεν έμεινε μέχρι εκεί, αφού θέλησε να κάνει και μία πλάκα στον αγαπημένο της φίλο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία καθημερινά παρουσιάζει το Ρουκ Ζουκ την ίδια ώρα με τον Νίκο Μουτσινά, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νίκο δεν θα το πιστέψεις τι έχει γίνει. Κατ’ αρχάς δεν ξέρει τι χαρά πήρα που επιτέλους θα μπορώ και εγώ να βλέπω τον φίλο μου από την αρχή και να μη σε βλέπω μετά σε βίντεο, δεν μπορώ να στην περιγράψω. Αυτή τη χαρά όμως μου την πήρανε πίσω όμως, γιατί με πήρανε από τον ΑΝΤ1 και μου είπανε ότι από Δευτέρα με πάνε στις 16:00»

Η Ζέτα Μακρυπούλια αφού είδε σοκαρισμένο τον Νίκο Μουτσινά, του ευχήθηκε… καλό μήνα και τότε ο ίδιο κατάλαβε πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο. 

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την αλλαγή ώρας της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι

«Το σύμπαν συνωμότησε και η αλλαγή ώρας είναι γεγονός! Από 4/4 θα κάνουμε… Καλό Μεσημεράκι στις 4 το μεσημέρι, στον ΣΚΑΪ!

Η εκπομπή – φυσικό φαινόμενο με την τετραπέρατη ομάδα και τον παρουσιαστή, Νίκο Μουτσινά, υπόσχεται πολύ διασκέδαση αφού τίποτα δεν τους σταματά!

Επιπλέον, η σύνοδος Βάνιας και Alcatrash αποτελεί εγγύηση για ένα δίωρο γεμάτο από μουσικάρες αλλά και αποκλειστικές ειδήσεις όπως μόνο το Καλό Μεσημεράκι ξέρει να μεταδίδει!».

Περισσότερα Εδω