Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην «Ελένη» προχώρησε η Δέσποινα Καμπούρη, που επέστρεψε στην τηλεόραση και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» μετά από 8 χρόνια απουσίας.

«Μετά από οκτώ χρόνια αποχής από την τηλεόραση, νιώθω σαν να πηγαίνω στην πρώτη δημοτικού. Οι κόρες μου χάρηκαν πολύ για την επιστροφή μου στην τηλεόραση. Ο σύζυγός μου έχει ενδοιασμούς για την επιστροφή μου. Παλαιότερα μετέφερα την ένταση της δουλειάς στο σπίτι», ανέφερε η παρουσιάστρια στη δημοσιογράφο Δέσποινα Τσόκου.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Υπήρξαν εποχές που πίστευα ότι δεν κάνω για την τηλεόραση. Βίωσα άσχημες συμπεριφορές πίσω από τις κάμερες. Μετά το κίνημα metoo υπάρχει τεράστια αλλαγή στο χώρο. Τα πρώτα χρόνια της ζωής μου τα πέρασα στο Κονγκό, την πατρίδα της μητέρας μου».

Ακόμα, η Δέσποινα Καμπούρη εξομολογήθηκε για πρώτη φορά τις απειλές που δέχτηκε στο παρελθόν λόγω ενός αποκαλυπτικού ρεπορτάζ: «Κάποτε απειλήθηκε η ζωή μου λόγω ενός αποκαλυπτικού ρεπορτάζ. Εγώ ήμουν 20 χρονών τότε, οδηγούσα ένα κίτρινο Smart. Με βρήκε αυτός ο επιχειρηματίας και μου είπε “την επόμενη φορά που θα σηκωθείς για να πας στη δουλειά σου, να ελέγξεις τα φρένα του Smart σου”».

Περισσότερα Εδω