Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για την πατρότητα, τη σχέση με τα τέσσερα παιδιά του αλλά και το casting από το οποίο τον απέρριψαν παίρνοντας ωστόσο τον μεγάλο του γιο, παραχώρησε ο Στέλιος Κρητικός στην εκπομπή “Ελένη” και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά. 

«Από πάρα πολύ νωρίς συνειδητοποίησα τι σημαίνει ευτυχία για μένα. Ήταν πάρα πολύ καθαρή η εικόνα από τη στιγμή που πήρα στα χέρια μου τον Μιχαήλ-Άγγελο, το πρώτο μου παιδί. Από τη στιγμή που τον πήρα στα χέρια μου, ένιωσα τόσο ευτυχισμένος, τόσο χαρούμενος, τόσο ευλογημένος… Με την πρώτη μου σύζυγο θελήσαμε να κάνουμε παιδί. Δεν κοιτάζαμε πόσο χρονών είμαστε, κοιτούσαμε ότι πραγματικά το θέλαμε και έτσι και συνέβη και είμαστε πάρα πολύ τυχεροί και χαρούμενοι γι΄ αυτό.

Υπήρξε ένα διάστημα που είπα, “εντάξει έχω δυο παιδιά”, όταν άρχισαν να μεγαλώνουν, ήρθε και το διαζύγιο. Αισθάνθηκα ότι έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου. Έλα όμως που η ζωή παίζει υπέροχα και μαγικά παιχνίδια. Γνώρισα τη νυν σύζυγό μου, την Κάτια, που  την ερωτεύτηκα τρελά. Με ταξίδευε το βλέμμα της, τα μάτια της, η σκέψη της, ο τρόπος της, ο σεβασμός της, η συμπεριφορά της που ήρθαν όλα από μόνα τους και γρήγορα. 

Ποτέ δεν αντιμετώπισα δυσκολίες. Ποτέ δεν σκέφτομαι τι δεν είναι εύκολό, σκέφτομαι πάντα ότι είναι μεγάλη χαρά, πολύ ωραία στιγμή, πολύ ωραία κατάσταση αυτό που ζούμε. Τι θα ολοκληρώσει την αγάπη και τον έρωτά μας; Ένα παιδί..» ανέφερε για την πατρότητα ο Στέλιος Κρητικός.

«Το Τik-Tok δεν ξεκίνησε για τον κόσμο, ξεκίνησε για μας. Η αγωνία η δικιά μου είναι να είμαι ένας καλός πατέρας. Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκαν τα παιδιά μου, είχα την αγωνία να φανώ αντάξιος στα θέλω τους και όχι στα θέλω μου. Πρέπει συνεχώς να αποδεικνύω στα παιδιά μου ότι είμαι εκεί όποτε και για ό,τι με χρειαστείτε.

Με τους γιους μου μοιραζόμαστε τα πάντα. Και εγώ μοιράζομαι πράγματα μαζί τους, πράγματα που μπορεί να με απασχολούν, τις αγωνίες μου με τη δουλειά μου, τα άγχη μου, είναι πάντα δίπλα μου και το ίδιο κάνουν και εκείνοι.

Στα παιχνίδια κινούμαι βάσει των παιδιών, οι μεγάλοι παίζανε με αυτοκινητάκια οπότε παίζαμε με αυτοκινητάκια, οι μικρές μου ζητάνε κούκλες οπότε παίζω με κούκλες. Η αντοχή μου στα 49 δεν είναι η ίδια αλλά το ισοβαθμίζω με την εμπειρία. Είμαι πολύ πιο ήρεμος. Η προσωπική μου αγωνία βλέποντας τα παιδιά μου να μεγαλώνουν, να καταφέρνω να ζήσω έστω και ένα δευτερόλεπτο από τις χαρές και τις στεναχώριες τους» είπε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Ο Στέλιος Κρητικός αναφέρθηκε ακόμα και στη συμμετοχή του στο Survivor λέγοντας,  «Η συμμετοχή μου στο Survivor με βοήθησε πάρα πολύ, μου έβγαλε ταυτότητα. Μετά το Survivor έγινα ο Στέλιος Κρητικός, ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός».

Τέλος, ο Στέλιος Κρητικός αποκάλυψε πως πέρασε από κοινό casting με τον γιο του Mιχαήλ-Άγγελο αλλά πήραν μόνο τον δεύτερο.

«Ο μεγάλος μου γιος, ο Μιχαήλ-Άγγελος παίζει στη σειρά “3 Μίλια”. Σε εκείνο το casting μας φώναξαν και τους δυο, δεν πήραν εμένα αλλά πήραν τον γιο μου. Χάρηκα τριπλά» είπε ο ηθοποιός.

Περισσότερα Εδω