Ο Βασίλης Κικίλιας συναντήθηκε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για το Happy Day στην παλιά του γειτονιά, τα Πετράλωνα. Ο Υπουργός Πολιτισμού μίλησε για την πολιτική, τα χρόνια του κορονοϊού όπου πέρασε από το Υπουργείο Υγείας, αλλά και την Τζένη Μπαλατσινού και τον γιο τους.

Αρχικά, ο Βασίλης Κικίλιας εξομολογήθηκε: «Είχα πει ότι στην προσωπική μας ζωή πρέπει να βρούμε το άλλο μας μισό και τον άνθρωπό μας και αυτό δεν βιάζεται. Εγώ δεν την είχα βρει. Ο χρόνος άρχισε να περνάει και ξέρεις πώς είναι οι γονείς και η οικογένεια που ρωτούν. Έχοντας λοιπόν κάνει κάποια πράγματα στη ζωή μου και στο επαγγελματικό κομμάτι, ήμουν κατασταλαγμένος για το τι άνθρωπο θέλω δίπλα μου. Γνώρισα την Τζένη και η χημεία μας ήταν πολύ καλή από την αρχή. Όχι εύκολες συνθήκες… Αλλά με πολύ γλυκιά κατάληξη τελικά, κι έναν μπέμπη που είναι ό,τι πιο όμορφο έχει γίνει στην προσωπική μου ζωή ως τώρα».

Το ότι η Τζένη Μπαλατσινού είχε τρία παιδιά και ήταν παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ήταν ένας παράγοντας που να τον κάνει να έχει δεύτερες σκέψεις; Ο Βασίλης Κικίλιας απάντησε ότι «δεν ήταν απλό, ούτε συνηθισμένο. Η πραγματική αγάπη κερδίζει και τα ξεπερνά όλα. Η Τζένη είχε τρία φανταστικά παιδιά και πλέον έχει και τον Παναγιώτη Αντώνη. Νομίζω ότι η ζωή όσες δυσκολίες και αν έχει, γίνεται πιο όμορφη όταν έχεις τον άνθρωπό σου και την οικογένειά σου. Με ωρίμασε αυτό κι έκανα κι ένα βήμα παραπέρα».

Ο Βασίλης Κικίλιας ανέφερε επίσης: «Όταν γνώρισα την Τζένη Μπαλατσινού, δεν σκεφτόμουν ότι θα αποκτήσουμε παιδί. Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο υπό προϋποθέσεις. Είχα στο μυαλό μου ότι αυτό αποφασίζεται από τους δύο μας και ότι μπορεί να μην προκύψει. Το ήθελε κι εκείνη από την αρχή, κι εγώ το ήθελα. Ξέραμε όμως ότι μπορεί να συμβεί και να μην συμβεί, οπότε είναι μία ευλογία για εμάς. Το κομμάτι της προσωπικής ζωής και της οικογένειας είναι πολύ ψηλά αξιακά για εμένα», ενώ μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές του τοκετού:

«Όλοι ξέρουν και καταλαβαίνουν ότι είναι πολύ ελπιδοφόρο που αυξάνεται η ηλικία τεκνοποίησης. Αυτό έρχεται με κάποιους κινδύνους και δυσκολίες ενδεχομένως. Τις αντιμετωπίσαμε. Ήμουν μέσα στο χειρουργείο και μετά χρειάστηκαν και γι’ αυτό και μείναμε μέσα στο νοσοκομείο για κάποιες εβδομάδες».

Ο Βασίλης Κικίλιας έκρινε τον εαυτό του ως… «χαζομπαμπά»: «Παίζουμε με τις μπάλες μας, φτιάχνουμε τα παζλ, διαβάζουμε τα παραμύθια μας», ενώ με την Τζένη Μπαλατσινού υποστήριξε ότι βρίσκουν χρόνο για σινεμά, φαγητό, βόλτα.

Περισσότερα Εδω