Ο Αιμιλιανός Σταματάκης έχει βρεθεί από χθες στο επίκεντρο αφού όπως ανακοινώθηκε είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Άρη Σερβετάλη στην θεατρική παράσταση “Ρινόκερος”. Λίγες μέρες πριν από την ανακοίνωση αυτή, η κάμερα της εκπομπής Love it και η δημοσιογράφος Κατερίνα Νινιού είχε συναντήσει τον ΑΙμιλιανό Σταματάκη στη Νέα Σμύρνη, στην περιοχή όπου μεγάλωσε και μεταξύ άλλων μίλησαν για την περιπέτεια υγείας που είχε στο παρελθόν, το #metoo αλλά και τα social media και τον ρόλο που αυτά παίζουν στις ζωές μας.

«Θεωρώ εξαιρετικά ανήθικο και επικίνδυνο να πουλούν κάποιοι πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Στο παρελθόν πέρασα μια ίωση, πρήστηκαν οι αμυγδαλές μου, ανέβασα πυρετό και αυτό με επηρέασε στην καρδιά. Ήταν σε μια περίοδο που πίεζα τον εαυτό μου πάρα πολύ. Θυμάμαι ότι έλεγα στον εαυτό μου – επειδή έτσι μαθαίνουμε και στο θέατρο στην Ελλάδα – δε θα πάθω τίποτα, θα παίξεις και άρρωστος, όσο και να πονάς μέχρι να μην αντέχεις άλλο και να μη μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι.

Εγώ δεν έχω έρθει ποτέ αντιμέτωπος με την κακή πλευρά του θεάτρου. Όλοι έχουμε ακούσει ιστορίες για πράγματα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό δε σου δίνει το δικαίωμα να πας και να πεις στον άλλο “τι έκανες εκεί”. Δε ξέρεις αν είναι αλήθεια ή όχι, αν είναι απλά μια φήμη, δε ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει. Είναι διαφορετικό από το να το βλέπεις να συμβαίνει εκείνη τη στιγμή μπροστά σου.

Τα social media είναι ή ένα πάρα πολύ δημιουργικό εργαλείο που μπορεί να δώσει χαρά και έμπνευση ή μια εθιστική φυλακή. Η δημοσιότητα που έχει προκύψει ευθύνεται σε ένα βαθμό και από την προσωπική μου ζωή» είπε ο ηθοποιός.

Περισσότερα Εδω