Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την Ελένη Μενεγάκη μέχρι το φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Η παρουσιάστρια θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή 1η Ιουλίου, στην πρώτη χρονιά της στο (νέο) Mega.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης 22/6, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ότι από τη νέα χρονιά θα έχει τους ίδιους συνεργάτες στο πάνελ.

«Θυμάσαι ότι έχουμε ακόμα 7 – 8 εκπομπές; Δεν έχουμε και παραπάνω! Κλείσαμε. Υπέγραψε κανένας άλλος στη θέση σου και θα πας φέτος να πεις ότι δεν είναι δικιά σου η υπογραφή; Τέτοια λέτε για να σας γράφουν στο Internet;» είπε η Ελένη Μενεγάκη απευθυνόμενη στον Σάββα Πούμπουρα.

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη απευθύνθηκε στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου, επισημαίνοντάς της ότι «εσένα δεν σε κοιτάζω καν. Και χωρίς να υπογράψεις, ξέρω ότι μαζί θα είμαστε. Και να λες, εδώ θα είσαι. Μην μου τα λέτε αυτά και μετά γράφουν.  Μην τους ακούτε καλέ. Εδώ θα είναι όλοι τους».

Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Σάββας Πούμπουρας θα βρίσκονται ξανά από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

Περισσότερα Εδω