Παρουσιάζοντας ένα κόμμα με βάση τη φιλελεύθερη πατριωτική προσέγγιση «όπως θα έπρεπε να είναι η Νέα Δημοκρατία» οι συνιδρυτές της «Εθνικής Δημιουργίας» Θάνος Τζήμερος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Φαήλος Κρανιδιώτης, βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη Λάρισα.

Οι τρεις τους συναντήθηκαν με υποστηρικτές τους στο «Φρούριο», ενώ μίλησαν και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου πως «βλέπουμε ότι οι άνθρωποι που συναντάμε πιστεύουν σε πολύ λογικά πράγματα, όλα αυτά που ξέχασε η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια. Εμείς είμαστε όλα αυτά θα έπρεπε να είναι μία φιλελεύθερη πατριωτική κυβέρνηση. Εμείς δε θέλουμε αντικατάσταση πληθυσμού, δε πιστεύουμε ότι οι Πακιστανοί, ούτε οι ΛΟΑΤΚΙ, ούτε οι Ρομά, ούτε οι μπάχαλοι, ούτε οι αριστεριστές δεν είναι ανώτεροι από εσάς και από οποιανδήποτε άλλο».

Δείτε τη δήλωσή του:

Ο Θάνος Τζήμερος υποστήριξε μεταξύ αλλων πως «πρέπει να απελευθερώσουμε την οικονομία, μπορέσει να αισθανθεί ο Έλληνας χρήματα στην τσέπη κι έτσι θα λυθούν και άλλα προβλήματα όπως της υπογεννητικότητας, γιατί το αντιμετωπίζουμε σα να είναι ένα αυτόνομο πρόβλημα, σα να ξεχάσαμε πως γίνονται τα παιδιά…»

Δείτε τι είπε:

Η «Εθνική Δημιουργία» είναι μία φιλελεύθερη πατριωτική δύναμη, όπως θα έπρεπε να είναι η Νέα Δημοκρατία, δηλαδή μία δύναμη η οποία εμπνέεται από τις πατριωτικές και φιλελεύθερες ιδέες, χωρίς να «τιμάται και να σέβεται» την αριστερά και τους αγώνες της, χωρίς να προσκυνά την πολιτική ορθότητα και να μεταφέρει στην πολιτική ζωή ένα ορθό λόγο, μία κοινή λογική, γιατί ο μεγαλύτερος εχθρός αυτή τη στιγμή της πατρίδας είναι ο ανορθολογισμός.

Δείτε τι είπε:

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr – Φωτογραφίες, βίντεο: onlarissa.gr / Θάνος Παλούκας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω