Ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής της διανύει η Μάρα Δαρμουσλή, έχοντας στο πλευρό της τους άντρες της ζωής της, τον σύζυγό της και τους δύο γιους της.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Βασίλης Τσατσάκης από την ημέρα που υποδέχτηκαν το παιδάκι τους η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει ριζικά και φροντίζουν να την απολαμβάνουν όσο πιο πολύ μπορούν.

Τη Δευτέρας 15 Αυγούστου η Μάρα Δαρμουσλή είχε τα γενέθλιά της ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και ο μικρός της γιος, φρόντισε να την γεμίσει χαρά και να της κάνει το πιο όμορφο δώρο.

Και ο σύζυγό της όμως, θέλησε να κάνει μια τρυφερή αφιέρωση στην αγαπημένη του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Τσατσάκης δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τη Μάρα Δαρμουσλή να παίζει με τον γιο της και στην λεζάντα έγραψε: «Πέρσι τέτοια μέρα με φουσκωμένη την κοιλιά (την δίκη σου ) κάναμε σχέδια και υποθέσεις για το πως θα είναι η ζωή μας του χρόνου, λοιπόν του χρόνου έφτασε και δεν θα μπορούσα να το φανταστώ ούτε στα ποιο τρέλα σενάρια μου ,και για όλα αυτά που ζούμε και αυτά που θα ζήσουμε είσαι μόνο εσύ αιτία. Να σε χαιρόμαστε Μάρα μου να είσαι πάντα καλά με υγεία και κουράγιο για να μας φωτίζεις τον δρόμο της ευτυχίας μας. Μιχάλης & Βασίλης».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω