Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ζωντανά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η Ελένη Λεγάτου, η οποία ευχαριστούσε διαρκώς τη Ζήνα Κουτσελίνη, αποκάλυψε πώς αντέδρασε η κόρη της στη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη, ενώ απάντησε για τα σχόλια περί «μαλλιών κομμωτηρίου» κατά το πρώτο επισκεπτήριο στην κόρη της, αλλά και για την ενδοοικογενειακή βία.

«Το ποιος πένθησε και ποιος όχι, η Πάτρα το ξέρει», ανέφερε χαρακτηριστικά Ελένη Λεγάτου στο Star, τονίζοντας τα «δολοφονικά ένστικτα» του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος δήλωσε ότι θέλει να μπει για μισή ώρα στο κελί της Ρούλας.

«Με τι ασχολούνται όμως; Τόσο σοβαρή κατάσταση, τόσο μεγάλη τραγωδία και να δουν αν το μαλλί μου είναι ίσιο; Εσείς πως το κρίνετε;» είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με τα αρνητικά σχόλια.

Η δημόσια έκκληση και οι συνεχείς ευχαριστίες

«Ζητάω μέσα από την εκπομπή σας… Έκκληση κάνω, να με αφήσουν λίγο ήρεμη στην ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι… Πιστεύω ότι καταλαβαίνει ο καθένας. Δε μπορώ αυτή τη στιγμή. Έχω χάσει τρία εγγόνια, η κόρη μου είναι εκεί που είναι. Δε μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό. Ευχαριστώ πάρα πολύ την εκπομπή σας, όμως κάνω έκκληση στους δημοσιογράφους λίγο να μας αφήσουν να ξεκουραστούμε» είπε και έδειξε μια φωτογραφία της 33χρονης με την Τζωρτζίνα.

Η ενδοοικογενειακή βία

Η Ελένη Λεγάτου αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Μάνου Δασκαλάκη από την οικία, επισημαίνοντας πως «είχε αποχωρήσει επειδή η κόρη μου ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Λόγω ενδοοικογενειακής βίας αποχώρησε από το σπίτι. Ο νοών νοείτω, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Αυτό». 

Περισσότερα Εδω