Η Δανάη Παππά, η τηλεοπτική Θοδώρα της δημοφιλούς σειράς του Alpha, «Σασμός», δίνει όλες τις απαντήσεις στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day» για το πως θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Πετρή αλλά και αν τελικά θα παντρευτεί τον Γιώργη.

Η Θοδώρα είναι ο πιο «σκοτεινός» χαρακτήρας που έχει ερμηνεύσει μέχρι τώρα η Δανάη Παππά. «Είναι τελείως κόντρα ρόλος. Ήταν ώρα να κάνω έναν τέτοιο ρόλο. Έχω υποδυθεί το καλό κορίτσι, το ήσυχο… και τώρα αλλάζω. Καμία σχέση, τελείως κόντρα ρόλος…» είπε η ηθοποιός.

Στο σημερινό επεισόδιο… «αρραβωνιάζομαι τον Γιώργη… Σήμερα έχουμε ένα επίσημο δείπνο. Τους αρραβώνες. Και βλέπουμε τι πραγματικά ενδιαφέρει την οικογένειά της Θοδώρας, τι θέλουν από τον Γιώργη». Πώς θα εξελιχθεί η σχέση; «Θα τον παντρευτώ τον Γιώργη αλλά θα μείνω προσκολλημένη στον Πετρή».  Η σχέση με τον Πετρή… «έχει πολύ πάθος. Η Θοδώρα τον αγαπάει πραγματικά. Δεν είναι ένα καπρίτσιο… Εκτός από τον χαρακτήρα που δείχνει η Θοδώρα, σε κάποιες σκηνές βλέπουμε ότι θέλει τον Πετρή πραγματικά. Ο Πετρής από κάποιο σημείο και μετά δεν τη θέλει… Ο Γιώργης είναι ο άνθρωπος με τα χαρακτηριστικά που θέλουν οι γονείς της, να βρει έναν άνθρωπο να την αποκαταστήσει».

Σε αυτό το δείπνο βλέπουμε και…  «πώς ο Μανόλης κολλάει κάπως με τον Γιώργη… Ο Γιώργης, επειδή τον ενδιαφέρουν οι ιδέες του Μανόλη, έρχεται πιο κοντά μαζί του και αυτό δε αρέσει στη Θοδώρα…».

Περισσότερα Εδω