Ο Λαρισαιος, Κώστας Γκουσγκούνης, που έφυγε από τη ζωή στα 92 του χρόνια, εκτός από θρύλος των ερωτικών ταινιών, είχε και πολιτική άποψη. Παράλληλα, τον συνέδεαν δεσμοί φιλίας με τον αείμνηστο ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Κώστας Γκουσγκούνης λέγεται ότι όχι μόνο υποστήριζε πολιτικά τον Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά είχε και φιλική σχέση μαζί του. Ο ίδιος δήλωνε πως «δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά τέτοιον άνθρωπο, ακομπλεξάριστο, έξυπνο, ευφυή».

Μάλιστα, φέρεται ο Ανδρέας Παπανδρέου να τού είχε προτείνει να πολιτευθεί με το ΠΑΣΟΚ, μία πρόταση ωστόσο που ο ηθοποιός αρνήθηκε ευγενικά.

Το 2015, ο Κώστας Γκουσγκούνης είχε δηλώσει τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Έμαθε την τέχνη της φωτογραφίας κοντά στον πατέρα του Μίμη Γκουσγκούνη. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα, όπου άνοιξε φωτογραφείο στη Λεωφόρο Μεσογείων, στον Χολαργό.

Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Δημήτρη Ροντήρη. Έχει αποκτήσει μια κόρη τη Χαρούλα και δύο εγγονούς τον Δημήτρη και τον Κώστα, που πήρε το όνομα από τον παππού του.

Όπως είχε δηλώσει ερωτεύτηκε μία φορά στη ζωή του κι αυτή τη γυναίκα την παντρεύτηκε δύο φορές. Ήταν μαζι 50 ολόκληρα χρόνια. Είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με πάρα πολλές γυναίκες, αλλά μόνο με μια δέθηκε. Όταν η σύντροφός του έφυγε από τη ζωή, του στοίχισε ψυχολογικά.

«Στην αρχή η γυναίκα μου ζήλευε, αλλά μετά… καμάρωνε!», είχε δηλώσει το 2014 στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή Τα Καρντάσιανς.

Δείτε το βίντεο:

*με πληροφορίες από enikos.gr και star.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω