Για το πως αισθάνεται τώρα που έχουν περάσει κάποιες μέρες από την ξαφνική απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ αλλά και για την επικοινωνία που είχε με συναδέλφους της μίλησε η Ντόρα Κουτροκόη στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τον Αλέξη Μπαρτζώκα.

«Είμαι καλά δεδομένου ότι έχω πάρει πάρα πολύ μεγάλη στήριξη από συναδέλφους» είπε αρχικά η Ντόρα Κουτροκόη ευχαριστώντας μάλιστα και το Δ.Σ της Ε.Σ,Η,Ε.Α για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την απόλυσή της.

«Νομίζω ότι ανοίγονται νέοι δρόμοι και όλα θα πάνε καλά. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από το κανάλι και δε νομίζω και ότι θα μιλήσω. Δεν έχουμε επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο. Νομίζω πως ότι ήταν να πούμε μεταξύ μας, τα είπαμε πρωτού φύγω από το κανάλι. Επαγγελματίες είναι και εκείνοι. Νομίζω αντιλαμβάνονται ότι είναι μια δύσκολη στιγμή για εμένα. Δε χρειάζεται να με πάρουν τηλέφωνο για να μάθουν ότι είναι δύσκολο αυτό.

Δε θέλω να σταθούμε τόσο στο θέμα των συναδέλφων γιατί γνωρίζω και τον Δημήτρη Οικονόμου πολλά χρόνια και με τον Άκη Παυλόπουλο είχα μια υπέροχη συνεργασία. Είπα ό,τι είχα να πω. Είπα ό,τι θεωρώ πως θα έπρεπε να με έχουν στηρίξει περισσότερο σε αυτή την απόφαση του καναλιού. Από εκεί και πέρα η διαφωνία μου ήταν με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το περιστατικό η διοίκηση, όχι με τα παιδιά. Για τα παιδιά ό,τι είχα να πω, το είπα. Το παράπονό μου με τη διοίκηση είναι γνωστό, το είπα από την πρώτη μέρα» ανέφερε σε άλλο σημείο η Ντόρα Κουτροκόη για τη σχέση της με τους δυο πρώην συμπαρουσιαστές της και το παράπονο που έχει από τη διοίκηση του καναλιού.

«Είμαι ικανοποιημένη γιατί εισέπραξα πάρα πολλή στήριξη από συναδέλφους μου… Υπήρχε επικοινωνία με συναδέλφους από απέναντι εκπομπές αλλά δε θέλω να πω τα ονόματα γιατί είναι προσωπικά τα τηλεφωνήματα» συμπλήρωσε.

Περισσότερα Εδω