Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τον Κώστα Τσουρό μίλησε ο Τάσος Ιορδανίδης για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη «Γη της Ελιάς» που πρωταγωνιστεί φέτος, τη Θάλεια Ματίκα και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο.

«Μου έχει τύχει να είμαι σε παράσταση και να μην είναι καλό το κλίμα. Έχω αντιμετωπίσει κακότροπες συμπεριφορές. Τους κακότροπους σκηνοθέτες τους ξέραμε. Οι αποκαλύψεις για το θέατρο μας έχουν ταρακουνήσει. Με κάποιους είχα προσωπικές σχέσεις αλλά πήρα απόσταση εδώ και χρόνια. Από τους τρεις που έχουν ακουστεί ο ένας ήταν μέντορας μου και ο άλλος κουμπάρος μου» δήλωσε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμα και για την απώλεια του πατέρα του λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος του, τις δυσκολίες που έχουν περάσει σαν ζευγάρι με την Θάλεια Ματίκα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν…

«Η Θάλεια δεν ζηλεύει καθόλου, εγώ ζήλευα μέχρι ένα σημείο της ζωής μας, αλλά πια έχω μάθει να το χαλιναγωγώ και με τα χρόνια. Έχουμε δύο παιδιά. Ο μεγάλος είναι εννιά ετών και η μικρή είναι πέντε ετών. Μου αρέσει να ασχολούμαι μαζί τους»

Δες το βίντεο:

Περισσότερα Εδω