Μετά τον έντονο καβγά το βράδυ της Τρίτης 23/5 στο Survivor All Star, ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια, οι δύο παίκτες περίμεναν την απόφαση της παραγωγής για το αν θα συνεχίσουν στο παιχνίδι, μετά τα όσα συνέβησαν στον στίβο μάχης.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε και την απόφαση της παραγωγής που πάρθηκε εξαιτίας του καβγά που είχαν οι δυο παίκτες του Survivor All Star λέγοντας: «Πριν περάσουμε στην διαδικασία του συμβουλίου θέλω να υποδεχθώ και τον Τάκη Καραγκούνια εδώ στο συμβούλιο. Τάκη, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, είχαμε την αποβολή σου σήμερα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Θα πρέπει τώρα να σε ενημερώσω και για την απόφαση της παραγωγής η οποία είναι πως για τα επόμενα δύο έπαθλα, στην περίπτωση νίκης της κόκκινης ομάδας, εσύ δεν θα μπορέσεις να απολαύσεις το έπαθλο».

«Έκανα λάθος, ήταν μια κακιά στιγμή, το παραδέχομαι και θα συνεχίσω εδώ πέρα όσο μπορώ δυνατότερα», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Θέλω να υπενθυμίσω και πάλι ότι η δική μας πρόθεση είναι να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος του Survivor All Star χωρίς άλλες εντάσεις. Αυτό συζητήσαμε και χθες το βράδυ, αυτό θέλουμε να γίνει, αυτό επιθυμούμε και νομίζω ότι είναι το πιο σωστό για αυτό το παιχνίδι» πρόσθεσε ολοκληρώνοντας ο Γιώργος Λιανός.

Περισσότερα Εδω