Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε ανανεωμένη και γεμάτη όρεξη για μια νέα σεζόν στo Happy Day στον Alpha! Η παρουσιάστρια φέτος θα τελειώνει μια ώρα νωρίτερα και από την επόμενη εβδομάδα θα δίνει τη σκυτάλη στην Κατερίνα Καινούργιου.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO και στην Μαρία Κολλιάτσα σχολιάζει την απόφαση αυτή του σταθμού για το Happy Day.

Πώς νιώθεις με την έναρξη της φετινής σεζόν;

Πολύ έτοιμη, ξεκούραστη και γεμάτη ψυχολογικά. Γενικά νιώθω πολύ καλά και έχω μεγάλη προσμονή για όλο αυτό που έρχεται. Αυτό που κάνουμε χτίζεται στη ροή και την καθημερινότητα και μπορεί να είμαστε μια παρέα με τον κόσμο πολλά χρόνια τώρα, αλλά δεν σου κρύβω ότι κάθε χρόνο η πρωινή μας επαφή έχει γίνει μια γλυκιά απαραίτητη συνήθεια – πώς πίνουμε τον καφέ μας όταν ξυπνάμε; – μια λατρεμένη συνήθεια. Ενδεχομένως να κουράζομαι κάποιες φορές, εκεί προς το τέλος της σεζόν, αλλά μετά από δυο τρεις μέρες που θα χορτάσω ύπνο, αρχίζει να μου λείπει η εκπομπή.

Φέτος θα τελειώνεις μια ώρα νωρίτερα;

Ήταν απόφαση του σταθμού να διαμορφώσει έτσι το πρόγραμμα του και τη σέβομαι. Τα προηγούμενα χρόνια όσο μεγάλη διάρκεια κι αν είχε αυτή η εκπομπή, κάναμε τα πάντα με την ομάδα μου και, από άποψη τηλεθέασης, ο κόσμος ανταποκρινόταν.

Μετά από σένα ακολουθεί η Κατερίνα Καινούργιου.

Της εύχομαι κάθε επιτυχία και να καταφέρει αυτά που ονειρεύεται. 

Περισσότερα Εδω