Η Τάρια Μπούρα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως μοντέλο τη δεκαετία του 90′, ενώ αργότερα και για αρκετά χρόνια παρουσίαζε τη μόδα στον Πρωινό Καφέ με την Ελένη Μενεγάκη.

Η  εντυπωσιακή ξανθιά μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας, παραχώρησε συνέντευξη στην Άννα Ζηρδέλη και την εκπομπή «Super Κατερίνα» μαζί με την κόρη της.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την περίοδο που έμεινε έγκυος και αναγκάστηκε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. «Εγώ δεν εγκατέλειψα την καριέρα μου επειδή έκανα οικογένεια. Τη συνδύασα. Την πρώτη σεζόν που έκανα «Πρωινό καφέ» ήμουν έγκυος. Πορεύτηκα συνδυαστικά», είπε αρχικά η Τάρια Μπούρα.

Η Τάρια Μπούρα αναφέρθηκε και στην κόρη της, Ραφαέλα, η οποία θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της, ενώ αποκάλυψε αν θα την άφηνε να συμμετέχει στο GNTM. «Αν το ήθελε πολύ θα την άφηνα. Αλλά επειδή την ξέρω, ξέρω ότι δεν κάνει για αυτό», δήλωσε η ίδια.

Τέλος, η κόρη της Τάρια Μπούρα, Ραφαέλα πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε βίντεοκλιπ του Γιώργου Κακοσαίου όπου περιγράφοντας αυτή την εμπειρία της ανέφερε: «Είχα ερεθίσματα από τη μητέρα μου. Δεν με εμποδίζει στο να ακολουθήσω τα βήματά της. Μου τα λέει ρεαλιστικά, δεν μου κόβει τα φτερά».

Να υπενθυμίσουμε πώς η Τάρια Μπούρα έχει ακόμα έναν γιο από τον γάμο της με τον Βίκτωρα Μιτρόπουλο. 

Περισσότερα Εδω