Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και ο Θανάσης Πασσάς. Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια, όταν ρωτήθηκε για τις φήμες μετακίνησής της στο OPEN την επόμενη σεζόν;

Η Ιωάννα Μαλέσκου πιστεύει ότι φέτος τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, αν και τελευταία συνάντησε κάποια εμπόδια. «Κάθε δυσκολία, κάθε εμπειρία έρχεται να σε διδάξει κάτι. Ξέρεις τι λένε γι’ αυτούς που βάζουν τις δυσκολίες και τα εμπόδια. Νομίζω ότι αυτά προκύπτουν και όχι μόνο σε εμένα, αλλά σε όλον τον κόσμο. Το θέμα είναι πώς εμείς διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις, που μας δυσκολεύουν» είπε χαρακτηριστικά.

Στις φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει στο OPEN από την επόμενη χρονιά απάντησε: «Και να ισχύει αυτό, υπήρχε περίπτωση να σου απαντήσω τώρα; Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα συμβόλαιο, το οποίο ειλικρινά πάει πάρα πολύ καλά. Το τιμώ» και αποκάλυψε πότε λήγει το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ: «Όταν τελειώσει η σεζόν τελειώνει και το συμβόλαιό μου, από εκεί και πέρα δε ξέρεις μπορεί να προκύψει. Ο καθένας να κοιτάζει τα δικά του, η δική μου συνεργασία είναι άριστη».

Περισσότερα Εδω