Ο Μάριος Αθανασίου μίλησε στον Θανάση Πάτρα και το Mega Καλημέρα για την επιτυχημένη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» και αν θα μπορούσε να γυριστεί το 2021 με τα σημερινά δεδομένα, αλλά και για το πόσο τον στιγμάτισε που μεγάλωσε με τη μητέρα του σε ένα κομμωτήριο.

Ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε πως για εκείνη την εποχή η παραγωγή και η σκηνοθεσία το είχαν σκεφτεί και ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί.

«Το είχαν προσέξει. Δεν έβαλαν ποτέ μία πιτσιρίκα, γιατί αυτομάτως θα άλλαζε όλη η εικόνα. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη δεν ήταν τότε 16 ή 18, ήταν μία ηθοποιός πολύ μεγαλύτερη, έμπαινε στη σύμβαση και μπορούσες να την αποδεχτείς όπως ήταν. Προσπαθούσες να παίξεις στο όριο που να φαίνεται η μυθοπλασία και η ιστορία που μπορεί να έχει ενδιαφέρον, δεν προτείνει ότι πρέπει να γίνεται κατά κόρον στην κοινωνία. Νομίζω τα σίριαλ τα δικά μας οφείλουν να εναρμονίζονται με τις επιταγές της κοινωνίας στο χρονικό διάστημα που βρίσκονται» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τα παιδιά του, ο Μάριος Αθανασίου δήλωσε: «Είναι δύσκολο να πω πώς είμαι σαν πατέρας, αλλά με έχει καθορίσει ότι μεγάλωσα με τη μητέρα μου σε ένα κομμωτήριο με την μαμά μου και γυναίκες. Πολλές φορές αισθάνομαι ότι λειτουργώ με πιο θηλυκό σκεπτικό».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ασχολήθηκε με τα κοινά για τα παιδιά και μόνο, ενώ δεν σκέφτεται μελλοντικά να ασχοληθεί με την Βουλή και την Ευρωβουλή.

Περισσότερα Εδω