Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Μελίνα Μακρή αφού σε δύο μήνες περίπου πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Με αφορμή αυτό το ευτυχές γεγονός η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα κιλά που έχει πάρει ενώ αποκάλυψε και την κρίση που πέρασε η σχέση με τον σύζυγό της την περίοδο της καραντίνας.

«Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία η εγκυμοσύνη. Μας φέρνει πιο κοντά… Ήθελα να καθυστερήσω να μάθω το φύλο του μωρού. Είχα μάθει το σύζυγο να ετοιμάσει ένα πάρτι και μου το ανακοίνωσαν μέσω μιας τούρτας. Χαίρομαι πολύ που είναι αγοράκι.

Δεν έχω πάρει πάρα πολλά κιλά. Παλιότερα όταν έβαζα κιλά έπαιρνα πολύ στο πρόσωπο, στα μπράτσα, τώρα έχω μόνο κοιλιά. Έχω πάρει 8 κιλά. Έχω έναν αγώνα γενικά με τα κιλά γιατί έχω θυρεοειδή.

Από μένα θα ήθελα να πάρει τον δυναμισμό μου και από τον σύζυγο την ψυχραιμία και τη λογική. Από εμένα δεν θέλω να πάρει την έλλειψη ψυχραιμίας γιατί είμαι αρκετά αγχώδης άνθρωπος. Είμαι παντρεμένη από το 2015, συνολικά με τον Φράνκι είμαστε 13 χρόνια. Ήταν ηχολήπτης ο σύζυγος, έτσι γνωριστήκαμε και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την εστίαση, είναι υπεύθυνος σε δυο καταστήματα.

Περάσαμε κρίση το 2020. Είχε προκύψει τότε η καραντίνα και όλο αυτό με τον κορονοϊο, άλλαξε επάγγελμα, ήταν μια πολύ δύσκολη φάση, χάσαμε τον πατέρα του… Περάσαμε μια φάση στεναχώριας και αποξένωσης μεταξύ μας γιατί ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα διαφορετικό ωράριο από αυτό που είχε συνηθίσει. Το 2020 ήταν η πιο δύσκολη χρονιά μας»

Περισσότερα Εδω