Ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Ο frontman του συγκροτήματος Alcatrash και το πρώην κορίτσι του «Τροχού της τύχης» είναι ζευγάρι εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και απολαμβάνουν να μοιράζονται την όμορφη καθημερινότητά τους. 

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, διάφορα δημοσιεύματα θέλουν τον Πέτρο Πυλαρινό και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε επαγγελματικό επίπεδο και να συμμετέχουν στον νέο κύκλο του «Just the 2 of us», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες εβδομάδες μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Προς το παρόν, το ζευγάρι τηρεί σιγήν ιχθύος γύρω από το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο show. 

Το απόγευμα της Τρίτης, η Βάλια Χατζηθεοδώρου θέλησε να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο της και έτσι ζήτησε από τους διαδικτυακούς φίλους της να της στείλουν τα ερωτήματά τους. Ανάμεσα σε αυτά, λοιπόν, τέθηκε και η ερώτηση σχετικά με το αν ζηλεύει τον σύντροφό της στη σχέση τους.

«Όχι, δεν είμαι ζήλιαρα. Φαίνεται ότι είπα ψέματα; Κοίταξε να δεις, μόνο αν μου δώσει δικαίωμα ο άλλος άνθρωπος είμαι ζηλιάρα, αν δεν μου δώσει όχι», είπε χαρακτηριστικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Δες το βίντεο:

Περισσότερα Εδω