Την νικήτρια του πρώτου «The Bachelor», Νικολέτα Τσομπανίδου υποδέχτηκε η Νάνσυ Παραδεισανού στη διαδικτυακή εκπομπή της στο Youtube.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η νικήτρια του ριάλιτι, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ενώ αποκάλυψε τι έκανε με τα χρήματα που κέρδισε από το παιχνίδι.

«Έχω πάρει τα χρήματα μου από το The Bachelor και χρήματα τα επένδυσα στο πρώτο μου μαγαζί. Άνοιξα κατάστημα με ρούχα και στην αρχή μου άρεσε πάρα πολύ. Στη συνέχεια όμως, κατάλαβα ότι έχει πολύ τρέξιμο και οργάνωση οπότε δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω και το σταμάτησα και αυτό», είπε αρχικά η Νικολέτα Τσομπανίδου.

Για τη σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο σήμερα, η Νικολέττα Τσομπανίδου απάντησε: «Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη οπότε στην αρχή ήμασταν από απόσταση με τον Παναγιώτη. Με τον Παναγιώτη δε μιλάμε από τότε που τελείωσε το παιχνίδι με διέγραψε και από το Instagram αλλά δεν ξέρω το λόγο. Ίσως επειδή έχει προχωρήσει την ζωή του γι’ αυτό να με διαγράψει.

Στην αρχή κάναμε μπλοκ και οι δύο με τον Παναγιώτη γιατί όλα έγιναν πολύ ξαφνικά. Εγώ βρήκα μία καινούρια σχέση, Μετά δεν του απαντούσα καθόλου στα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα οπότε καταλαβαίνεις»

Περισσότερα Εδω