Τους τελευταίους μήνες η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι ζευγάρι!

Η youtuber και παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής έχουν επιλέξει να κρατήσουν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και να είναι όσο πιο διακριτικοί γίνεται. Μπορεί τα σημάδια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν προδώσει τον δεσμό τους να είναι πολλά, όμως εκείνοι εξακολουθούν να αποφεύγουν να επιβεβαιώσουν ότι είναι μαζί.

Η Μαίρη Συνατσάκη, ούσα πολύ ενεργή στα social media, συχνά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της, εκφράζοντας την άποψή της για διάφορα κοινωνικά θέματα, δίνοντας συμβουλές σε προβληματισμούς ή δείχνοντας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Το βράδυ της Τρίτης, η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να κάνει ένα Q&A στο Instagram και ανάμεσα στα ερωτήματα που δέχτηκε από τους followers της υπήρχαν και κάποια που αφορούσαν στην προσωπική ζωή της. Η youtuber επέλεξε να δημοσιεύσει ένα από αυτά, το οποίο έγραφε: “Παραδέξου ότι συζείς επιτέλους”.

Η Μαίρη Συνατσάκη, εμφανώς αμήχανη, απέφυγε να σχολιάσει κάτι, αφήνοντας την έκφραση του προσώπου της να μιλήσει για εκείνη. 

Δες το στιγμιότυπο:

Περισσότερα Εδω