Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Έκτορα και τον Αλέξανδρο.

Οι δυο ηθοποιοί προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι περιορισμένες.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και τη Κορύνα Μανταγάρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα σειρά «Όρκος», όπου θα πρωταγωνιστεί, στο ελληνικό #metoo αλλά και στη σχέση της με τον Φάνη Μουρατίδη.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη νέα δουλειά, γιατί ξαναβρίσκομαι με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο, μετά τη συνεργασία μας στην «Επιστροφή», με ένα πολύ ωραίο σενάριο της Τίνας Καμπίτση, την οποία χαίρομαι πολύ που τη γνωρίζω, γιατί την εκτιμώ πολύ, και συνεργάζομαι με υπέροχους συναδέλφους. Υποδύομαι μια δικηγόρο παντρεμένη με έναν μεγαλογιατρό, που τον υποδύεται ο Γιάννης Στάνκογλου, και η υπόθεση είναι καταιγιστική από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για τη νέα σειρά που θα προβάλλεται στην ΕΡΤ1.

Όσον αφορά τη στιγμή που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση η ηθοποιός τόνισε: « Είναι πράγματα που ακόμα είναι εν εξελίξει καταστάσεις που δεν έχουν τελεσιδικήσει και τα συναισθήματα είναι ακόμα στον αέρα, ο χρόνος θα δείξει», είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η απάντηση για τις φήμες χωρισμού με τον Φάνη Μουρατίδη

«Δεν ξέρω πόσες φορές μας έχουν χωρίσει. Είναι λίγο αστείο πλέον και γελάω. Ο Φάνης ήρθε στη γενική, εγώ δεν έχω προλάβει να τον δω, θα τον δω στην επίσημη. Ας δουλεύουμε και ας μη βλέπουμε ο ένας τον άλλον, δεν πειράζει. Είναι, όμως, από τα πράγματα που συζητάμε πολύ, τις πρόβες μας, τους προβληματισμούς μας. Αυτή είναι, άλλωστε, και η έννοια της συντροφικότητας, να υπάρχει εξέλιξη και να μη βαλτώνεις», εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Για τον ρόλο της ως μητέρα

Για τον ρόλο της ως μητέρα ανέφερε: Κάθε μέρα δεν είναι ίδια, τη μια τα καταφέρνω, την άλλη μου ξεφεύγουν τα πράγματα. Το θέμα είναι να υπάρχει μία καλή αίδα των παιδιών και τώρα πλέον είμαστε σε άλλο στάδιο. Κλείνουμε τον Απρίλιο 14 χρόνια μαζί, πρόσθεσε η Άννα Μαρία

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Περισσότερα Εδω