Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Μαρία Σολωμού.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα podcast της και τις θετικές αντιδράσεις που δέχεται από τις γυναίκες ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις με πρώην συντρόφους της.

«Έχουν αρχίσει να γίνονται πολλές δουλειές τηλεοπτικά και παραδέχομαι ότι ένας από τους ρόλους που έχω ζηλέψει είναι αυτός της Χαρούλας Αλεξίου στο Maestro», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Σχετικά με τα podcast της και τις θετικές αντιδράσεις των γυναικών, η Μαρία Σολωμού ανέφερε: «Αυτό που παίρνω πίσω από τις γυναίκες είναι φοβερό, οι γυναίκες με βλέπουν και ουρλιάζουν από το απέναντι πεζοδρόμιο και μου λένε ευχαριστώ, νιώθω ότι κάνω κάτι σημαντικό». 

Κλείνοντας, η Μαρία Σολωμού ρωτήθηκε και για τους πρώην συντρόφους τους, αλλά και για τις καλές σχέσεις που διατηρεί μαζί τους, και απάντησε: «Έχω πολλούς από τους πρώην μου στην ζωή μου. Δεν ξέρω ποιο είναι το μυστικό Στο τέλος μένει ο άνθρωπος και όταν ο άνθρωπος είναι καλός και φεύγει το ερωτικό, οι εγωισμοί και όλα αυτά, τότε καταλαβαίνεις αν αξίζει να κρατήσεις κάποιον στην ζωή σου».

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή Πρωινό μας

Περισσότερα Εδω