Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε δηλώσεις ο συνήγορος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος.

Ο δικηγόρος, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τις τελευταίες εξελίξεις μετά την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη κατά του ΣΕΗ, ενώ ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα όσα δήλωσε ο κ. Καπερνάρος.

«Εμείς κάναμε αγωγή στο ΣΕΗ, για να καταργηθεί η διαγραφεί, εναντίον της άδικης διαγραφείς. Υποστήκαμε μια άδικη επίθεση για το θεατράλε και για να υπηρετήσουν κάποιοι τον αριβισμό τους, για αυτό καταφεύγουμε στα δικαστήρια, γιατί εκεί βρίσκεις το δίκιο σου και όχι με το να κάνεις εμφανίσεις στην τηλεόραση» είπε αρχικά ο Βασίλης Καπερνάρος.

Και συνέχισε: «Εξέδωσαν μία απόφαση περί διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη που πάλει τον έβαλαν στη σορό με άλλους, αλλά πιστεύουμε ότι δεν εμπεριέχει καθόλου σοβαρότητα». 

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλοντας να απαντήσει στα όσα είπε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, δήλωσε: «Αυτό είναι υποκειμενική άποψη του Γιώργου Κιμούλη, ότι κάποιοι κάνουν αριβισμό εις βάρος του. Έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες, το πειθαρχικό συμβούλιο λειτούργησε σύμφωνα με τον πειθαρχικό νόμο και σύμφωνα με το καταστατικό που έχει εγκυρότητα από τον Ελληνικό νόμο. 

«Εμείς δεν έχουμε λάβει κάτι στα χέρια μας, το μαθαίνουμε μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Αν θεωρούν ότι η νόμιμη συνέλευση και η έγκυρη απόφαση είναι άκυρη κατά αυτών, προσφεύγει νομίμως στα δικαστήρια και τα δικαστήρια θα του απαντήσουν», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

Περισσότερα Εδω