Μια λίστα με τα πράγματα που της έχουν φανεί χρήσιμα τον πρώτο καιρό στο σπίτι με το μωρό, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Μαίρη Συνατσάκη.

Η λίστα αυτή ωστόσο, στάθηκε η αφορμή η γνωστή influencer και επιχειρηματίας να δεχθεί και κάποια επικριτικά σχόλια από άλλες μαμάδες που θέλησαν να της επισημάνουν πως δεν έχουν όλες οι γυναίκες τις ίδιες ανάγκες, ούτε την ίδια οικονομική ευχέρεια για να αγοράσουν όλα αυτά που εκείνη έβαλε στη λίστα της.

Θέλοντας λοιπόν να ξεκαθαρίσει τη θέση της η Μαίρη Συνατσάκη, δημοσίευσε ένα από τα μηνύματα που έλαβε απαντώντας πως κι εκείνη δεν γνωρίζει ακόμα τίποτα και πως μέρα με τη μέρα μαθαίνει τις ανάγκες ενός μωρού και πως η πρόθεσή της ήταν απλώς να μοιραστεί τα πράγματα που φάνηκαν χρήσιμα στην ίδια.

«Καμιά φορά λέω ας μην ανεβάσω τίποτα. Όλα χρειάζονται 100 εξηγήσεις. Μικρή υπενθύμιση: Δεν ξέρω τίποτα. Μαθαίνω κάθε μέρα. Προτείνω όσα έχω δει ότι εμένα βοήθησαν και προσπαθώ να είμαι εξτρά συμπεριληπτική. Βασικά δε χρειάζεσαι τίποτα για ένα μωρό. Αγάπη και τροφή. Για όλα τα υπόλοιπα πραγματικά θα υπάρχει και μια άλλη λύση από τη λίστα. Αλλά την έκανα γιατί θα ήθελα κάπου να την έχω διαβάσει στην προετοιμασία για τη μικρή. Μην αγοράσετε τίποτα και δανειστείτε ή νοικιάστε ό,τι μπορείτε περισσότερο» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Ενώ σε ένα άλλο αντίστοιχο μήνυμα απάντησε,  «Καλώς ήρθα στο κλάμπ. Ε… εντάξει, κατάλαβα».

Περισσότερα Εδω