Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετά τη δημοσιοποίηση της μυστικής συνάντησης επτά ομάδων της Euroleague στην Αθήνα, ανάμεσα στις οποίες ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Όπως είχε γράψει ο φημισμένος Λιθουανός αθλητικός συντάκτης Ντονάτας Ουρμπόνας, ο οποίος και αποκάλυψε το θέμα, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι διοικούντες των Ζαλγκίρις Κάουνας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές, Αρμάνι Μιλάνο, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, εξέφρασαν τον προβληματισμό τους σχετικά με οικονομικά ζητήματα της διοργάνωσης, τα οποία χειρίζεται ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram: «Κακοδιαχείριση; Μα… Μα… Μα… Μα αποκλείεται… Αφού όλοι τόσα χρόνια τα έβρισκαν όλα καλά και εγώ που φώναζα το έκανα για να καλύψω το γεγονός ότι δεν έπαιρνα άσο, πεντάρι, εξάρι κτλ… Μα… Μα… Μα… Μα…ες!».

Στο μεταξύ, στη Μόσχα, όπου βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει του αποψινού (14/4) τελευταίου αγώνα του στη Euroleague, με την ΤΣΣΚΑ, οι δύο προπονητές, Όντεντ Κάτας και Δημήτρης Ιτούδης συναντήθηκαν και συνομίλησαν σε πολύ καλό κλίμα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω