Την αντίδραση της Μάριον Μιχελιδάκη μετά τα όσα ανέφερε στον «αέρα» η Κατερίνα Καινούργιου εξασφάλισε το Mega Καλημέρα και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που αυτήν την περίοδο συζητιέται έντονα λόγω της παραίτησης του αρχισυντάκτης της, τόνισε με τους συνεργάτες της είναι μία δεμένη ομάδα.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν έχω να απαντήσω τίποτα. Είμαστε όλοι καλά, δουλεύουμε. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαστε μία πολύ δεμένη ομάδα. Ευχαριστώ πολύ, γεια σας» είπε χαρακτηριστικά η Μάριον Μιχελιδάκη στην κάμερα του Mega Καλημέρα.

«Επειδή τα παιδιά τα ξέρω και το έχω παρακολουθήσει μια-δυο φορές να δω γιατί δεν πάει καλά αυτή η εκπομπή και γίνεται τόσος ντόρος, τα παιδιά έχουν πλάκα, κάνουν χιούμορ αλλά νιώθω ότι κάθονται λίγο φοβισμένα στη θέση τους.

Εδώ που έχουν έρθει είναι όλοι πολύ πιο ανάλαφροι αλλά εκεί μου φαίνονται σαν να είναι φοβισμένοι. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχουν όλοι δουλειά του χρόνου», είπε στη χθεσινή της εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Περισσότερα Εδω