H Αναστασία ήταν η τραγουδίστρια που το βράδυ της Τετάρτης 23/6 βραβεύτηκε με το τιμητικό βραβείο στα MAD VMA 2022 ως πρωτοεμφανιζόμενη ερμηνεύτρια.

Ωστόσο, αυτή η ιδιαίτερη στιγμή για την νεαρή τραγουδίστρια στιγματίστηκε από τον καβγά που έλαβε χώρα κάτω από τη σκηνή ανάμεσα στον Light και τον Snik.

Πιο συγκεκριμένα η Αναστασία τη στιγμή που ξεκίνησε ο καβγάς ανάμεσα στους δύο τράπερ βρισκόταν ανάμεσά τους. Η ίδια μάλιστα φάνηκε τη στιγμή του περιστατικού να είναι σε κατάσταση σοκ, όπως και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που ήταν μπροστά στο περιστατικό και ποδοπατήθηκαν από τους μπράβους και όσους ενεπλάκησαν στο επεισόδιο βίας.

Μετά το τέλος της βραδιάς, η Αναστασία θέλησε να απαντήσει στα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε στα socail media, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και το βραβείο που της χάρισε.

Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Από τις πιο όμορφες εμπειρίες. Μαζί κερδίσαμε το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης. Σας αγαπώ να κυνηγάτε τα όνειρά σας.

Μου στείλατε πολλά μηνύματα για το αν είμαι καλά. Δόξα τω θεό είμαστε καλά όλοι. Σας ευχαριστώ αγάπες μου για το ενδιαφέρον. Αν μου έλεγε κάποιος ότι θα τα ζούσα όλα αυτά μετά από έναν χρόνο σίγουρα δεν θα τον πίστευα.

 

Περισσότερα Εδω