Μια μέρα πριν η Αμάντα Γεωργιάδη ανέβει στη σκηνή της Eurovision που φέτος διεξάγεται στο Τορίνο της Ιταλίας για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον τελικό του διαγωνισμού, μίλησε μαζί με τον σύντροφό της στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” και τον δημοσιογράφο Θάνο Κλωνόπουλο.

«Η Αμάντα είναι επαγγελματίας. Ήμουν αρκετά αγχωμένος για την εμφάνισή της ενώ εκείνη όχι. Στον τελικό θα τα πάει καλύτερα. Η Αμάντα με υποστηρίζει πάντα. Είναι ταπεινή και προσγειωμένη. Ελπίζω να απολαύσει κάθε δευτερόλεπτο και να την ξαναδώ» ανέφερε ο σύντροφος της Αμάντας Γεωργιάδη.

Η Αμάντα Γεωργιάδη με τη σειρά της ανέφερε:

«Δεν είδα την εμφάνισή μου στον ημιτελικό. Θα το δούμε σήμερα μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό για να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε. Ένιωσα όμως πολύ καλά. Είχα πάρα πολύ άγχος στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Ανακοινωθήκαμε έβδομοι. Μέχρι να πουν την Ελλάδα σκεφτόμουν ότι δε θα μπορούσα να ξαναγυρίσω πίσω. Το αγόρι μου είναι εδώ. Έχει πολύ άγχος. Τώρα, μετά τον ημιτελικό είναι λίγο πιο ήρεμος. Είναι ωραίο να έχεις κάποιον που σε αγαπάει όταν κατεβαίνεις από τη σκηνή. Στον τελικό, θέλω να κάνω κάτι που θα κάνει περήφανη και εμένα, και την ομάδα και όλη την Ελλάδα»

Περισσότερα Εδω