Στο κάστρο Eastron στην Αγγλία βρέθηκε η Μαρία Ολυμπία, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Πέρεγκριν Πίρσον.

Στο ζευγάρι δείπνησε στην βραδιά που οργάνωσε η μουσικός Abel Beats, δημοσιεύοντας σχετικά στιγμιότυπα στα social media. Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και ο Βρετανός κροίσος είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια, ενώ κάνουν ελάχιστες δημόσιες κοινές εμφανίσεις.

Στο δείπνο της Abel Beats το ζευγάρι απέφυγε να ποζάρει μαζί.

Δες τις φωτογραφίες με τη Μαρία Ολυμπία:

  

Δες τις φωτογραφίες με τον Πέρεγκριν Πίρσον:

Η Μαρία Ολυμπία και ο Πέρεγκριν Πίρσον ταξιδεύουν συχνά στην Ελλάδα προκειμένου να περάσουν μέρος των διακοπών τους.

Πρόσφατα εξάλλου η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ βρέθηκε για μεγάλο διάστημα στην Αθήνα, όπου και αποχαιρέτησε τον παππού της, Κωνσταντίνο, τον τελευταίο βασιλιά της Ελλάδας που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Η Μαρία Ολυμπία ζει στο Λονδίνο. Στα social media αποφεύγει να δημοσιοποιεί φωτογραφίες από τις πιο προσωπικές στιγμές, κάνοντας συχνά αναρτήσεις με στιγμιότυπα από φωτογραφίσεις της, αλλά και ταξίδια σε αγαπημένους της προορισμούς και φυσικά την Ελλάδα.

Η 26χρονη μετρά αρκετές συνεργασίες στον χώρο του modeling, ενώ στο instagram συστήνεται ως «Olympia of Greece», δηλώνοντας και με αυτόν τον τρόπο την αγάπη της για την Ελλάδα.

Δημοσίευμα της Telegraph ανέφερε πως η Μαρία Ολυμπία «είναι μία πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο».

«Είμαι κάτι στο ανάμεσο. Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να κάνω ό, τι μου αρέσει, απλά τριγυρνώντας. Μπορώ να φοράω ό,τι θέλω, μπορώ να φοράω μίνι φούστες. Πρέπει να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά αν είσαι μέρος της δημόσιας ζωής», είχε δηλώσει η Μαρία Ολυμπία για τον τρόπο ζωής της.

Πέρεγκριν Πίρσον – Ποιος είναι ο σύντροφος της Μαρίας Ολυμπίας

Η σχέση της Μαρίας Ολυμπίας με τον Βρετανό Πίρσον έγινε γνωστή μέσα από τις πρώτες κοινές φωτογραφίες στα social media. Ο 27χρονος Πέρεγκριν Πίρσον εργάζεται ως διευθυντής μιας εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων στο Λονδίνο.

Μεγάλωσε μέσα σε ένα παλάτι 16 υπνοδωματίων, δείχνει να απέχει σε αρκετά σημεία, από από τον συντηρητισμό που  χαρακτηρίζει τη βρετανική αριστοκρατία.

Η οικογένεια Πίρσον ξεκίνησε από την παραγωγή τούβλων στο Γιορκσάιρ, ενώ μέσα σε λίγα χρόνια επεκτάθηκε χτίζοντας τούνελ κάτω από τον Τάμεση του Λονδίνου και τον ποταμό Ιστ της Νέας Υόρκης, λιμάνια και πετρελαιοπηγές σε όλο τον κόσμο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από τα «Παραπολιτικά»: «η οικογένεια του Βρετανού Πίρσον, επεκτάθηκε με το πέρασμα των ετών, όπου και απέκτησε τεράστιες εκτάσεις γης σε διάφορα μέρη του πλανήτη, καθώς και σημαντικά συμφέροντα στο χώρο των εκδόσεων, με τον ομώνυμο εκδοτικό οίκο να ελέγχει κάποτε φημισμένα ονόματα όπως οι Financial Times, ο Economist και τα βιβλία Penguin.

Σήμερα, οι Πίρσον διαθέτουν μία περιουσία που αποτιμάται στα 250 εκατ. ευρώ, η οποία περιλαμβάνει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου στο χώρο της εκπαίδευσης και των εκδόσεων, καθώς και το Cowdray, ένα τεράστιο κομμάτι γης, σχεδόν 68.000 στρεμμάτων στο Δυτικό Σάσσεξ».

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού στην Ελλάδα έγινε τον Οκτώβριο του 2021, όταν η Μαρία Ολυμπία και ο Πέρεγκριν Πίρσον βρέθηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών και στον γάμο του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ…

Φωτογραφίες: NDP/INSTAGRAM

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω