Την δίδυμη αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Breakfast @Star”. Η Αλίκη Συνατσάκη που σε λίγο καιρό πρόκειται να γίνει θεία, σχολίασε για πρώτη φορά δημόσια το ευτυχές αυτό γεγονός αποκαλύπτοντας πως η εγκυμοσύνη ήταν κάτι που υπήρχε στα σχέδια της Μαίρης Συνατσάκη.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Περιμένω πως και πως. Ευλογία σε όλο τον κόσμο τα παιδιά. Μου το είπε από το τηλέφωνο. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, γιατί μιλάμε γενικώς. Συγκινήθηκα, βούρκωσα. Πήγα να το παίξω ψύχραιμη αλλά είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Είμαι έτοιμη για το θεία. Έχω κάνει προπόνηση δυο χρόνια γιατί έχω ένα βαφτιστήρι και είμαι πάρα πολύ έτοιμη για το θεία.

Ήξερα ότι είναι στα σχέδιά της να κάνει ένα παιδί. ‘Ηταν από τις γυναίκες που ήθελαν να το ζήσουν αυτό. Είναι έτοιμοι και οι δυο. Τον γνώρισα κυρίως μέσα από τη σχέση της Μαίρης τον Ίαν. Χαίρομαι που τους βλέπω χαρούμενους και ευτυχισμένους μαζί. Έχω μάθει το φύλο του μωρού αλλά δε μπορώ να πω κάτι άλλο. Γερό και τυχερό ότι και να είναι» είπε η Αλίκη Συνατσάκη.

Περισσότερα Εδω