Όπως είναι γνωστό, η Έφη Αχτσιόγλου περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και ο ερχομός του γιου τους θα επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τη σχέση τους.

Όλο αυτό το διάστημα, η βουλευτής βρίσκεται κανονικά στα καθήκοντά της και δεν έχει αλλάξει τίποτα από την καθημερινότητά της, παρά τα νέα δεδομένα.

Σήμερα, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για να συμμετάσχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Μάλιστα, η Έφη Αχτσιόγλου θέλησε να στείλει το μήνυμά της και μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Ανέβασε φωτογραφίες, όπου κρατά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα κι έγραψε:

«Ο κόσμος της εργασίας έχει καταλάβει. Έχει καταλάβει τη στρατηγική της κυβέρνησης για βαθιά υποτίμηση της εργασίας. Έχει καταλάβει το σχέδιο της 10ωρης εργασίας, της απλήρωτης εργασίας, των αυθαίρετων απολύσεων, της ανομίας που θέλουν να γίνει νόμος. Έχει καταλάβει και αντιδρά, αντιστέκεται, διεκδικεί. Κι εμείς στο πλάι του με κάθε τρόπο, σε κάθε χώρο».

Περισσότερα Εδω