Στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι «εισέβαλλαν» το μεσημέρι της Πέμπτης, η Άντζελα Δημητρίου και ο Χρήστος Χολίδης.

Οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν κάποιες από τις επιτυχίες τους και στη συνέχεια κάθισαν δίπλα στο Νίκο Μουτσινά, όπου μίλησαν για τη φετινή τους συνεργασία.

Να υπενθυμίσουμε πως Άντζελα Δημητρίου και ο Χρήστος Χολίδης το 2019 προσπάθησαν να συνεργαστούν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, αφού είχε γίνει παρεξήγηση ανάμεσά τους, την οποία έλυσαν στην πορεία.

«Ο Χρήστος είναι ένα παιδί που μόλις ανεβαίνει στην πίστα γίνεται άλλος. Πιστεύω ότι του πάνε τα στοιχεία τα ροκ και μου αρέσει περισσότερα σε αυτά, παρά στο λαϊκό, είπε η Άντζελα Δημητρίου για τη συνεργασία της με τον Χρήστο Χολίδη, ενώ εκείνος πρόσθεσε: «Η Άντζελα είναι γλυκύτατη, τη σέβομαι απεριόριστα, για εμένα είναι σταρ και είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργαζόμαστε». 

Απόψε το βράδυ οι δύο τραγουδιστές έχουν πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπου θα βρίσκονται κάθε Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο.

Περισσότερα Εδω