Το μεσημέρι της Τετάρτης 21/7 πραγματοποιήθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου. Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και πρώην συνεργάτες βρέθηκαν εκεί προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο καλλιτέχνη και να τιμήσουν τη μνήμη του. 

Μπορεί ο Τόλης Βοσκόπουλος να τραγούδησε σχεδόν με όλους τους Έλληνες τραγουδιστές, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, ηχηρές ήταν οι απουσίες στην κηδεία. Αν και όλοι πίστευαν ότι η πρώην σύζυγός του Μαρινέλλα θα βρισκόταν στο ύστατο χαίρε, εκείνη δεν παρέστη, ενώ, σύμφωνα με όσα συζητούσαν διάφοροι στην κηδεία, δεν υπήρχε το δικό της στεφάνι στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Τρανταχτή ήταν και η απουσία του Γιάννη Πάριου, ο οποίος δεν βρέθηκε δίπλα στον παλιό καλό του φίλο, με τον οποίο έζησαν μαζί πολλές σεζόν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

Αν και στο διαδίκτυο υπάρχει πλήθος από στιγμιότυπα της Γλυκερίας με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ούτε η ίδια βρέθηκε στον τελευταίο αποχαιρετισμό. Το ίδιο συνέβη και με την Χαρούλα Αλεξίου, η οποία όμως έστειλε στεφάνι. Τέλος, αν και ο Γιώργος Νταλάρας μέσα από τα social media αποχαιρέτησε με θέρμη τον Τόλη Βοσκόπουλο, δεν βρέθηκε στον αποχαιρετισμό.

Απούσα από την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου ήταν και η Τζούλια Παπαδημητρίου. Μπορεί κάποιοι να πίστευαν ότι ίδια θα αποχαιρετήσει τον πρώην σύζυγό της, όμως έπεσαν έξω.

Να θυμίσουμε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Τζούλια Παπαδημητρίου είχαν χρόνια αντιπαράθεση μεταξύ τους με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Ο λόγος της έντονης διαφωνίας του ήταν, αν η Χαρά, κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου ήταν κόρη του τραγουδιστή. Ο Άρειος Πάγος με τελεσίδικη απόφαση αναγνώρισε ότι η Χαρά δεν είναι παιδί του και έτσι δεν μπορεί να φέρει το όνομά του.

Περισσότερα Εδω