Μια γυναίκα και ο σύζυγός της στην Αλάσκα αγόρασαν ένα λεωφορείο για την επιχείρησή τους, η οποία δεν είναι άλλη από υπηρεσία περπατήματος σκύλων. Τώρα, γυρίζουν με το λεωφορείο τους μέσα στην πόλη και μαζεύουν ανυπόμονα σκυλάκια για την καθημερινή τους βόλτα.

«Τα μαζεύουμε από τα σπίτια τους, τα ανεβάζουμε στο λεωφορείο – ξέρουν πού κάθονται – και από τη στιγμή που μαζευτούν όλα, πηγαίνουμε στον προορισμό που έχουμε επιλέξει εκείνη τη μέρα», δηλώνει στο BBC News o Λι Τόμσον της Mo Mountain Mutts. «Όταν τελειώσουν τη βόλτα, ξανανεβαίνουν στο λεωφορείο και τα αφήνουμε πάλι σπίτια τους».

«Πραγματικά, αυτό κάνετε όλη μέρα;» ρωτά το BBC. «Αλήθεια! Αυτή είναι η πλήρoυς απασχόλησης οικογενειακή επιχείρησή μας», απαντά ο Λι Τόμσον. «Αυτή πληρώνει τους λογαριασμούς μας, κρατά μια στέγη πάνω απ’ το κεφάλι μας και μας θρέφει. Ναι, είναι αλήθεια».

H Μόου Τόμσον ανέβαζε βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα με τις βόλτες των σκυλιών. «Ήταν ο τρόπος της για να δείχνει στους πελάτες πού πήγαινε με τα σκυλιά τους. Είχε ένα μικρό αριθμό ακολούθων. Αλλά όταν πήραμε το λεωφορείο… η κατάσταση εκτοξεύθηκε», λέει ο σύζυγός της, καθώς οι ακόλουθοι της @mο_mountain_mutts έχουν ξεπεράσει πλέον το 1,5 εκατομμύριο!

Πηγή: bbc.com

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Περισσότερα Εδω